Friday 7 March 2014

nezbytnosti života.



Len tak sedím a pozerám, ako mi kurzor smutne bliká na bielej ploche príspevku už dobrých 25 minút. Niežeby som vám nemala čo povedať, asi aj mám, ale neviem, čím by som mala začať. Alebo neviem, čo by ste chceli počuť, (doz)vedieť (sa), pre(d)čítať (si). V podstate mám veľa noviniek, mala by som sa s vami o čo podeliť, zreferovať, ako bolo/nebolo na prázdninách (teda, ešte aj je, do zajtra), čo sme (zase) nakúpili, aj keď sme vlastne nechceli (nohavice, nohavice, nohavice - u mňa vec po dlhé roky nevídaná, teraz v nadmernom množstve kupovaná, kopec iných nezbyt(oč)ností), čo a s kým sa chystá, resp. kam sa chystám ja, aké mám nálady, čo ma trápi.
Ale neviem, či to má vôbec zmysel. Ce qu'il faut pour vivre, tie asi nájdete na inej adrese. Tu len pár povrchných a plytkých rečí. (Ozaj, o tom niekedy nabudúce. Dúfam, že "nabudúce" v zmysle "najbližší príspevok". Ale nič nesľubujem.)

V nedeľu idem na pár dní do Strasbourg-u. Boli ste tam niekedy? Ak máte nejaké tipy na miesta, kaviarne, obchody, ktoré určite nevynechať, budem veľmi vďačná! 

Inak, vytešujem sa, že sa otepľuje. Síce nebola zima, aká by mala naozaj byť, čo ma trošku mrzí, no marec (poberaj sa starec) je už vhodný mesiac na nosenie šiat, lodičiek či sák, nemyslíte? Fotky sú z minulého týždňa, kedy sme boli s Martinom v Trenčíne fotiť moje detské "lásky" (o tom, aké dievčatá boli a aké bolo fotenie, si prečítate pravdepodobne v nedeľu na blogu u Martina :)) a pred cestou domov sme cvakli i môj outfit. Bolo príjemne teplo, až do poobedia krásne svietilo slniečko, tak som si deň naozaj užívala. 
Nemôžem sa dočkať, kedy budem môcť vytiahnuť všetky jarné kúsky a "topiť" sa v bielej, ružovej, modrej, a červenej. Farebná od hlavy po päty, s doplnkami od výmyslu sveta, slnkom v tvári a vôňou Jil Sander na krku.













S Veronikou a Danielkou z perfektného hudobného dua Twiins.


Dnešná, zo svahu.



Love, peace and fashion Ivanka


Topánky: F&F, Šaty: H&M, Kabelka: New Look, Šatka: Second-hand, Sako: Reserved, Náhrdelník: Chicnova, Prsteň: Chicnova, Okuliare: H&M


14 comments:

  1. To ti nebola zima? Myslím si,že marec je ešte mesiac,kedy by sa mali nosiť "zimné" veci :) inak krásne fotky a krásna ty

    ReplyDelete
  2. Tie šaty sú dokonale! Kedy si ich prosím kupovala ? :-) či by ich nahodou ešte nemali ... si nadherna ! To mal niekto šťastie narodiť sa taky krásny ♡

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dva roky vzad. :) ale cez net určite nájdeš nejaké podobné. Len sa treba trošku pohrabkať v shopoch. ;) a ďakujem pekne. Predsa každá žena je krásna!

      Delete
  3. poznáš sa s Twiins alebo len tak náhodné stretnutie ? :) vyzeráš úžasne ! :)
    COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  4. Ja sa tiez tak tesim z oteplenia ale na tenke silonky by som sa este neodvazila asi... twiinsky su super :) zavidim ti v dobrom :)

    Majuska.noliskova

    ReplyDelete
  5. Parádička outfit,možno by som si dala ja osobne vyššie opätky,ale fajn aa konečne tie detailíky vidno :) :)

    ReplyDelete
  6. a hodinky sú odkiaľ prosím? sú prekrásne...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Od "Ježiška" :) neviem, kde ich mamina zohnala.

      Delete
  7. radšej chceme viac fotiek a menej prazdneho textu :)

    ReplyDelete
  8. v Trečíne bývam! :) škoda že som ťa nestretla :D

    ReplyDelete
  9. chvalim fotky, konečne je tam zachytené všetko čo má byť tak ako má byť :)

    ReplyDelete
  10. Krasny outfit a krasne fotky!
    http://worldoftaryna.blogspot.sk/?m=1

    ReplyDelete