Monday 24 March 2014

zastavte kolotoč, vystupujem.



Sukňa a pastelky, s ružovými okuliarmi na nose a včeličkami od doplnkových víl na ušiach. Uznávam, dnes sa to niekomu môže zdať príliš gýčové, príliš kolotočárske a príliš pastelové, je to však presne také, aké to mám rada. Dievčenské a jemné. Gýč uznávam a ak by bola vojna medzi gýčom a minimalizmom, bojovala by som za gýč. Už len z princípu. Lebo vďaka nemu je svet veselší, slnko jasnejšie a úsmev širší. Trochu nezmyslu obaleného v cukrovej poleve, ponorený do zlatých, ružových a modrých farieb.
Kolotoče milujem. Ak by som mohla, vyskúšala by som všetky na svete. Od labutiek, cez centrifúgu, až po streľbu zo vzduchovky. Kúpila by som si obrovskú ružovú cukrovú vatu a s macom, ktorého by som vyhrala v stánku, by som si hrdo kráčala pomedzi spleť farebných svetielok, vôní cukrovej vaty a zvukov z autodromu.
Pastelky sú super. Na jar či v lete, na tričku či na sukni. Vždy a všade. 

Dnes ma tlačí čas, povinnosti a dokonca i hlad. Preto iba v krátkosti.
Čo vy a gýč? Uznávate?

Čo sa týka toho hladu, keby som bola z Bratislavy, Košíc alebo Prešova, vyriešila by som ho viac než jednoducho. Klikla by som na Foodpanda.sk, objednala nejakú tú "papušku" a bolo by mi hej! Doteraz sme si objednávali zväčša iba pizzu či cestoviny, Foodpanda však ponúka i výber z reštaurácii, kde si vychutnáte Sushi, tradičnú slovenskú kuchyňu alebo rôzne dezerty. Takže či už máte chuť na halušky, alebo by ste si dali radšej Tuna Maki a nemáte čas, prípadne sa vám nechce kuchtiť, stačí pár kliknutí a za pár minút čaká pred vašimi dverami chutné jedlo bez toho, aby ste sa museli priveľmi namáhať.  "Povedzte nám, kde sa nachádzate a my Vám poskytneme zoznam tých najlepších reštaurácií vo Vašom okolí, z ktorých si môžete objednať."
Dokonca majú i aplikáciu do mobilu, takže ak náhodou vyhladnete na nejakej sobotňajšej "párty" (ozaj, nezabudnite v sobotu večer zhasnúť svetlá! Je medzinárodný deň zeme. (:), no prob, hladní dlho neostanete. 

Úprimne, dúfam, že sa projekt s týmto skvelým nápadom rozšíri i do ďalších miest. Uľahčí sa nám, príležitostným či aktívnym lenivcom, život. 











Love, peace and fashion Ivanka


Topánky: New Look, Sukňa: Ebay, Tričko: Orsay, Bunda: Tres Chic Neuburg, Kabelka: Orsay, Náušnice: Čačky.sk, Okuliare: Gate, Prsteň: Orsay


21 comments:

  1. boožeee ty si KRáSNA ...v tom OUTFITEEE! <3

    ReplyDelete
  2. kráska, nehodíš niekam link presne na túto sukienku?
    ja som tutu obzerala na íbej dlho, ale vždy som sa bála... že mi príde taká vypelichaná lacná handra bez objemu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ti pošlem do správy na FB presne. Musím to pohľadať :*

      Delete
  3. Policajti sa mali na čo pozerať :) krásna

    ReplyDelete
  4. outfit je velmi dievcensky a pristane ti to :-) krasne farby..

    Viva la Vida Dorota

    ReplyDelete
  5. Sukýnka se mi moc líbí a máš úžasné nohy:)

    ReplyDelete
  6. Toto ti naozaj ide, podarilo sa ti vytvoriť super kombináciu ;))

    ReplyDelete
  7. Velmi ti to pristane..prosim ta odkial mas taku peknu suknu ? :) a mozem sa este spytat ze ty si mala stuzkovu..akeho ste mali.fotografa a taka kolko to priblizne stalo ? dakujem vopred :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ebay. Je ich tam kopec. Stačí zadať TUTU skirt a nájdeš si tú svoju. ;) No, fotografa sme mali, ale fotky sú príšerné. Nebudem tu pridávať jeho celé meno, lebo nechcem na nikoho "kydať". Neboli sme spokojní s fotografiami a čo sa týka ceny, to ti nepoviem, pretože neviem. My sme sa skladali asi po 250€ (ak si dobre spomínam) a z toho sa platilo všetko, od miestnosti, cez foto, po jedlo, alkohol, DJa. :) Čo som videla fotky z iných stužkových, tak sa mi veľmi páčili fotky, čo mala jedna kamarátka. Písala som jej, no nevie meno fotografa. Zistí však a napíše mi. Tak hneď, ako ho budem vedieť, ti to tu napíšem. ;)

      Delete
    2. Dakujem ti moc :-)

      Delete
  8. nechapem ako niektori mozu leskle silonky pokladat za out, podla mna neexistuje viac sexi outfit noh ako leskle silonky, aj moj frajer ich zboznuje, co ty na to Ivanka?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Môj frajer ma najradšej vidí v teplákoch :D Takže v tomto smere sa asi nezhodnú. ;)
      Ja nemám nič proti lesklým silonkam. :) Na denné nosenie sa však až priveľmi lesklé nehodia. Tieto sú také akurát, povedala by som. Sú to klasické CIAO 20 od Beponu, odtieň Camel. Vo svetle sa pekne lesknú (ani nie moc, ani málo) a robia pekné nohy, myslím si. :) A matné silonky ja moc nemusím. Nohy potom vyzerajú ako ponorené vo vápne.

      Delete
    2. leskle su ovela krajsie nez matne. Matne vyzeraju neprirodzene a ani nie su take pohodlne ako leskle. Inak moj frajer tiez miluje ked mam leskle silonky :)

      Majuska.noliskova

      Delete
  9. Máš krásne nohy, dievčinka :) To som inak ešte asi nikomu nepovedala :D

    www.michaelakovalcikova.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Ja by som sa chcela opýtať na cenu sukničky. Všade,kde som ich našla mi prídu veľmi drahé. :)

    ReplyDelete
  11. Uáá, ty lesklý silonky! Takový pěkný nohy v takový krásný sukni, to je škoda nechat zabít lesklým naoranžovělým nylonem:-(

    ReplyDelete
  12. Si strašne zlaté a pekné dievča,ale nepáči sa mi,že neodpovedáš na komentáre.. Neber to zle. Je tvoja vec ako vedieš blog. Jediné keď odpovieš na komentáre,je vtedy,keď ti sem hodí niekto komentár, ktorý sa ti nepáči. Vtedy sa správaš arogantne a povýšenecky..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ale odpovedám! :) Len nie hneď. Vždy vtedy, keď sa prihlásim a idem písať nový príspevok. ;)

      Delete