Sunday 6 April 2014

Cirkus Sweet Lady Lollipop.


Dnešný "spisovateľský" (ja viem, že nie je spisovateľský, ale momentálne mi iné slovo nenapadá) limit som si už vyčerpala. Článok, spolu s tanečnými fotkami zo včera, môžete nájsť tu, no ak budete trošku trpezliví a premôžete svoju zvedavosť, môžete si počkať na fotografie ešte pár dní, pretože sa určite objavia i na blogu.
Na moju blogovú FB Fanpage som pridala pár vecí, ktoré som pri upratovaní šatovo-sakovej sekcie vytriedila. Pridám ešte ďalších 20 kúskov, tak to v prípade záujmu sledujte. Možno zajtra, možno v utorok. Aj napriek tomu, že niektoré z vás FB nemajú, nezúfajte. Album s fotografiami vám zobrazí aj bez prihlásenia a ak sa vám niečo zapáči, pokojne mi napíšte na e-mail (petrusova.ivana@gmail.com). Budem sa veľmi tešiť! (:

Outfit je "taký môj". Mašľa na hlave a baletná sukňa sú dva poznávacie znaky, ktoré, minimálne v mojom okolí, necharakterizujú nikoho, okrem mňa. Ako som už minulý týždeň písala, mašľa sama o sebe púta výrazne pozornosť. Ak sa k tomu pridá tá sukňa, vidieť ma až z druhej strany mesta. (Ocino by vám vedel rozprávať. Bola som v to ráno u doktorky, v rámci preventívnej prehliadky mi brali krv a podobné radosti, poznáte to predsa. Keďže som mala ospravedlnenku a ako vzorný študent nesmiernu chuť navštíviť (m)učiareň, odbehli sme ešte s Martinom do mesta odfotiť outfit. Kto mohol vedieť, že mi pár minút po prekročení pešej zóny bude volať ocino, že prečo nie som v škole? Vraj ma s tým cirkusovým outfitom spoznal na kilometre. Mala som však silné argumenty typu: Brali mi krv a keďže odobrali z môjho tela kúsok mňa, nedokázala by som plnohodnotne rozmýšľať.) Nuž, nevadí. Cirkus som zbožňovala od mala, tak si chcem túto "lásku" zachovať až do staroby. Možno sa raz dožijem aj tohoto
Topánky sú úplný "klaun" štýl, no mne sa veľmi páčia. Podobné má aj Blair z Atlantic-Pacific a keď môže ona, môžeme predsa aj my! :)

Príjemný zvyšok víkendu prajem a úspešný štart do nového týždňa.










Love, peace and fashion Ivanka


Topánky: Second-hand, Sukňa: DIY, Tričko: Redken, Bunda: Second-hand (Primark), Kabelka: Nemecko, Čelenka: Gate, Náramky: Pimkie, Thomas Sabo, Hodinky: Swatch


9 comments:

  1. Veľmi pekný outfit,ale tie topánky sa mi absolútne nepáčia :D inak si strašne krásna :)

    ReplyDelete
  2. Sukně DIY?? Jak? Je nádherná!! :)

    ReplyDelete
  3. Prenádherná je tá sukňa (a aj ty)! A aj tie balerínky, aj ja som mala také špicaté leopardie z H&M a nosila som ich doslova do zodratia :)

    ReplyDelete
  4. si tu mega krásna!!! všetko sa mi páči..podobné topky mám aj ja zo secondhandu:D ale taku bundicku,keby som nasla..skacem:)

    ReplyDelete
  5. Špicaté topánky nemám rada, ale všetko ostatné je nádherné! :) Vobec to nevyzerá ako z cirkusu. Je to extravagantnejšie, ale na tebe to vyzerá úžasne! :)

    ReplyDelete
  6. nádherná sukňa! :)
    a tá mašľa ti neskutočne pristane.

    ReplyDelete
  7. Babettes looks great in your beautiful feet

    ReplyDelete
  8. Minnie Mouse meets Rock Chic! :-)

    ReplyDelete
  9. Krásny outfit úplne na moju notu len tie topanky su na mna trochu moc :)

    ReplyDelete