Saturday 5 April 2014

flower power.



Dnes trochu tej sily kvetov (možno aj lásky), avšak v takej jemnejšej "lady" verzii. Dni sú už príjemne teplé a zväčša zaliate slnkom, tak sa mi ráno vyberajú veci zo skrine omnoho lepšie. Vidím tam viac farieb, než som videla v zime (táto zima bola v mojej farebnej škále akosi viac ohraničená, než po iné roky, keďže som zväčša siahala po červenej, sivej, bielej, tmavo modrej a zelenej), čo mi dodáva energiu a chuť do celého dňa. Dnes to síce "nehýri" nejako obzvlášť farbami, keďže outfit je postavený na bielej farbe, no kvetovaný vzor na nohaviciach mi dal skvelý impulz na doplnenie farieb vo forme topánok a doplnkov. Páči sa mi, že tie kvety a listy obsahujú celkovo asi šesť farieb, takže je možné ich kombinovať s čimkoľvek, resp. vždy sa nájde niečo, čo k tomu dokážem dopasovať. Keď som sa ráno obliekala, napadlo mi, že by sa k strihu tých nohavíc perfektne hodilo jednoduché biele kimono z ľahkého materiálu, ktoré by outfit pozdvihlo ma trochu inú, nie príliš zaužívanú, úroveň. Síce doma jedno kimono mám, mojej predstave tentokrát nevyhovovalo. Ak by ste doma nejaké mali a nevynosíte ho, dajte vedieť! (: Mne sa veľmi páčia a myslím, že túto sezónu mám pre ich kombinovanie viac než dosť nápadov. Avšak, kimono mám len jedno, zatiaľ som ich túto sezónu nevidela v žiadnom kamennom obchode a kúsok županu za 63€  sa mi zdá priveľa. 
Nohavice som obzerala už v lete, keď sme boli na prázdninách u tety v Nemecku. Cestu ku mne si však našli až počas Vianoc, kedy som ich od tety dostala ako darček. Sú skvelé! Z ľahučkého a mäkkého materiálu, v ktorom sa sem-tam cítim ako v pohodlných teplákoch. Vizuálne ma veľmi zaujali už na prvý pohľad, keďže sú na jednej strane jednoduché-strihovo, na druhej zase sofistikované, čo sa farieb týka.
K tomu obľúbené lodičky a kabelku vo farbách kvetov.

Majte krásnu sobotu, oddýchnite si, ak môžete a veľa sa usmievajte!
(:






Love, peace and fashion Ivanka


Topánky: Natalia Vodianova for Centro, Nohavice: Selected Femme (darček od tety), Top: H&M, Sako: Pimkie, Opasok: Sammy Dress, Náušnice, kabelka: Darček od kamarátky, Okuliare: H&M


8 comments:

  1. veľmi sa mi to páči! a máš krásnu postavičku!

    ReplyDelete
  2. Veľmi sa mi outfit páči :)

    ReplyDelete
  3. Kedy ráno vstávaš, že sa stihneš ešte takto nastajlovať? Lebo ja nikdy ráno nestíham, radšej si pospím :D. Držím ti palce, nech sa ti darí

    ReplyDelete
  4. nádhera! :) najviac ma zaujali tie topánky, ako ladia s tou zelenou na nohaviciach.

    ReplyDelete
  5. Nádhera! vždy vieš všetko tak pekne skombinovať. :) Nohavice sú veľmi zaujímavé a ty si to jemne doladila a neprehnala to. :)

    ReplyDelete
  6. ivanka jsi super a cim dal tim krasnejsi!

    ReplyDelete
  7. Na insta som videla,že si triedila šatník a písala si,že to dáš na fb. Ak by si bola taká dobrá a dala to aj sem? Ja fb nemám a viem,že tvoje vecičky sa mi budú určite páčiť. Ak by si bola taká dobrá :)

    ReplyDelete
  8. Pekný ženský outfit! :)

    Vladies

    ReplyDelete