Tuesday 1 April 2014

Lebo takto baví ma to.


Odkedy som objavila stránky s oblečením ako Persunmall, nemôžem prísť na chuť veciam v našich obchodoch. Respektíve, nemôžem prísť na chuť veciam v popradských obchodoch. Dnes sme s maminou prešli Camaieu, H&M, Orsay a mali sme chuť plakať. Všade tmavé, neforemné veci, z podivuhodných materiálov, ktoré z vašej postavy urobia čosi neidentifikovateľné. Materiál, ktorý sa po dvoch praniach "zožmolí", roztiahne, farby vyblednú a vy to môžete hodiť na dno skrine či rovno do koša. Veľmi mi v kolekciách chýbajú výraznejšie farby ako zelená, oranžová či žltá a tiež netradičnejšie kúsky, ktoré sa dajú kombinovať s tými klasickými. 
Keď nazriem na stránku obchodu Persunmall, hneď mám krajší deň. Obrovský výber šiat a blúzok, nespočetné množstvo sukien a doplnkov. Vo farbách, aké si len zmyslím ,v strihoch, ktoré mi momentálne vyhovujú. Je síce pravda, že mnoho kúskov je dizajnom okopírovaných od módnych gigantov ako napríklad Zara, no priznám sa, veľmi ma to neirituje. Ak je daná vec pekná a dobre ušitá, prečo nie? Na stránke je poštovné zadarmo a s vecami, ktoré odtiaľ doma mám, som bola doteraz veľmi spokojná. Všetko prišlo starostlivo zabalené, pekne poskladané a čisté, balíček nebol nikdy poškodený a veci boli kvalitne ušité a sedeli mi. Ak si budete chcieť niečo objednávať, dávajte však pozor na veľkosť. Vždy si v popise oblečenia prečítajte rozmery, aby ste sa potom doma neprekvapili. 
 :)


Okrem toho by som vám rada predstavila ďalší produkt od AVON, ktorý som dostala na skúšku a následné zreferovanie vám. Ide o korekčný tónovací krém, známy pod menom CC Cream. Čo sa týka vizuálnej a praktickej stránky, môžete ho kúpiť v menšom praktickom balení čiernej lesklej farby, doplnenej ružovým pásikom, čím nie je obal nudný. je veľmi dobrého tvaru, pri vytláčaní tečie tak akurát a keď ho budete mať pomenej, dokážete vďaka tvaru obalu vytlačiť i posledné zbytky. Môžete ho dostať v piatich odtieňoch- mne prišli dva, v svetlom a tmavom. Je skvelé mať viac farieb, pretože si odtieň môžete korigovať podľa seba. Pokiaľ ste viac opálené, postačí vám nejaký tmavší. Ak však už trošku vyblednete, môžete si ich pokojne pred nanášaním zmiešať a docieliť tak svoj vysnívaný odtieň. Ja to robím rovnako. Momentálne mi to tak vyhovuje a viem s nimi docieliť prirodzený efekt. 
Čo sa týka schopností daného zázraku, je určený najmä na prekrytie farebných nedokonalostí pleti a drobných nedostatkov. Keďže nemám veľmi problematickú pleť, neviem vám zaručiť, či zvládne aj niečo "väčšie". No s drobnými pupienkami či farebnými rozdielmi pleti si poradí ľavou zadnou. Som veľmi spokojná. Čo som si však všimla, má tendenciu pleť robiť lesklou, preto budete musieť použiť viac púdru, ak vám odlesky vadia.


Majte pekný týždeň.
A ak budete mať chuť, určite si prečítajte článok o Twiins, ktoré sme s Martinom v Trenčíne fotili.










Love, peace and fashion Ivanka


Šaty: Persunmall.com, Topánky: Natalia Vodianova by Centro, Kabelka: Tchibo, Náhrdelník: Ebay, Náušnice: Gate, Náramok: Vintage, Okuliare: Orsay

24 comments:

  1. krásna si. páči sa mi táto kombinácia. veľmi! :)

    ReplyDelete
  2. Ahoj, tie šatky sú nádherné.. ako je to s tými veľkosťami na stránke? Ak nosím napr. bežne veľkosť M tak z tejto stránky mám objednávať radšej o číslo väčšie? :) Ja len že už s touto stránkou máš asi viacej skúsenosti. Ďakujem za radu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Musíš si vždy pozrieť rozmer, ktorý nájdeš v popise oblečenia. Podľa toho si napasuješ, čo ti sedí. Ja mám niektoré šaty S, iné dokonca L. Je to preto, lebo odoberajú od rozličných výrobcov a každý má ten svoj "štandard". :)

      Delete
  3. uzasne krasne jednoduche dokonale ;) ♥

    ReplyDelete
  4. Wow, šaty jsou nádherné!!! Moc ti to v nich sluší :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/super-vonavy-super-playboy.html

    ReplyDelete
  5. tie šaty sa ti veľmi hodia! sú síce jednoduché ale tie kvietky sú tam zaujímavé a celé je to veľmi pekne faebne zladené :) v jednoduchosti je krása

    ReplyDelete
  6. Možno keby si dala výraznejšie boty,by to bolo lepšie :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. výraznejšie? táto krásna machová nie je dosť?! veď kabelka je dosť rvavá, nie?

      Delete
    2. Sa ukludni

      Delete
    3. výraznejšie ako tieto? :-D niekto je asi farboslepý alebo nevidí pre oči :-))

      Delete
  7. Veľmi oceňujem, že si začala pridávať aj fotky detailov oblečenia, topánky, šperky... :) outfit je samozrejme dokonalý. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. presne! a sú teraz tie fotky aj také rôznorodejšie, nie je tam 10 veľmi podobných.....
      a veru najviac sa mi páči predposledná!!! krásne, čisté...možno ešte ruky by som odfaklila :))
      (nie naozaj, nebooooj), zostala by len zlatá, biela, a krásne pery....!

      Delete
  8. konečne si to ty, krásna ako vždy, žiadna Pretty woman :-)))

    ReplyDelete
  9. Ivanka na tvoje skostne nohy by ti mali vydat zbrojny preukaz ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ááááách veru, ticho závidím, ja s mojimi dvoma stĺpmi...:(

      Delete
  10. ono všetky šaty vyzerajú neforemné, pokým si ich žena neoblečie...aj tie všetky na stránke, ktorú tak chváliš...ja osobne si netrúfam objednávať veci cez internet, nakoľko nemám "konfekčnú" veľkosť a nie všetko mi dokonale sadne na všetkých častiach tela...už som viac ráz skúsila a nikdy to nevyšlo...takže nám nesprávne tvarovaným musí stačiť aj H&M, Camaieu a Orsay, čo sú mimochodom moje obľúbené obchody a s nekvalitou sa tam ešte nestretla, treba len dobre vyberať materiál a správne ho aj ošetrovať :-)

    ReplyDelete
  11. Velmi pekne, len skoda ze tie saty su na oasape lacnejsie :) Ale to len taky detail, leb ja sledujem kazdy cent stale :) Inak pekne, hlavne ta farba lodiciek :)

    ReplyDelete
  12. Ďakujem veľmi pekne za všetky komentáre. (:

    ReplyDelete
  13. Ty zelené lodičky jsou velmi krásné. Mohla bys prosím napsat, kde jsi je sehnala, případně jestli jsou ještě na nějakém webu k dispozici a na jakém. Chtěla bych si je také pořídit :-) Jak je to u nich s velikostí? Odpovídá např. vel. 37 velikosti 37 třeba v Zaře nebo u Bati? Děkuji. Eva

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kupovala som ich v takom malom obchodíku v Poprade. Majiteľka bohužiaľ nemá webshop, takže ti neviem poradiť, kde ich zohnať. :( Veľkosť je identická, avšak neviem, či ti táto informácia pomôže, vzhľadom na to, že ozaj neviem, kde ich kúpiť. :)

      Delete