Saturday 12 April 2014

The Crystal Bra.


Už dlhšiu dobu som pokukovala po The Crystal Bra-podprsenke, ktorá nie je tak celkom podprsenkou. Samozrejme, jedná sa o kúsok, ktorý je primárne určený "na prsia", ale pokiaľ ju vaše oči raz uvidia, nepoviete je inak ako módny doplnok či šperk a pravdepodobne nebudete mať to srdce schovávať ju pod šatami, rovnako ako ja.
 The Crystal Bra je projektom holandských designérov, Barbary a Marciana, korých inšpirovali tanečné kostýmy brušných tanečníc v Brazílii. Konkrétne, podprsenky posiate tisíckou trblietok a kamienkami, ktoré sa v odraze svetla nádherne leskli a vytvárali tak nádherný a očarujúci efekt. V spolupráci s ateliérom na Blízkom východe, ktorý sa špecializuje práve na ručnú výrobu produktov s kamienkami, trblietkami a kryštálikmi, navrhli The Crystal Bra, ktorá v dnešných dňoch putuje k sebavedomým a krásnym ženám po celom svete. Momentálne ju dostať kúpiť v piatich farbách (strieborná, zlatá, čierna, ružová a modrá) a nechýba v šatníku mnohých svetových bloggeriek (Kenza, Chiara,...) či speváčok ako Lana Del Rey!

Stojí 59€ a poštovné je zdarma. Ja som si však svoju uchmatla vďaka sledovaniu ich Instagram účtu s 10% zľavou - práve na Instagrame som narazila na zľavový kód, ktorý trval počas jedného víkendu. 
Vybrala som si striebornú, pretože sa mi najviac páčila. Či už z hľadiska možných kombinácii alebo z toho dôvodu, že nevyzerá tak úplne ako podprsenka, ale skôr ako šperk, na ktorom sa dá postaviť celý outfit.
Ako prvý outfit, do ktorého som ju zahrnula, je (dúfam) nevtieravá kombinácia sukne, ktorá je rovnako, ako podprsenka, posiata gorálkami. Aby som podprsenku trošku odhalila, zvolila som sveter s véčkovým výstrihom, ktorý však neukazuje príliš mnoho. K tomu moja obľúbená vesta vo vojenskej farbe, na ktorej sú tiež gorálky, čím som vlastne opäť prepájala prvky podprsenky a sukne. 
Farebne sa outfit pohybuje v prírodných farbách, takže by nikomu nemal ťahať oči, všakže. (:

Dúfam, že Vás outfit, nejaký kúsok alebo farebná kombinácia inšpirovali.

Chcela by som ešte podotknúť, že od dnešného dňa bude názov každého príspevku obsahovať meno kúsku, na ktorom bol outfit "postavený", prípadne kúsok, ktorý ma inšpiroval, čím sa budete môcť v obsahu blogu lepšie orientovať.
Tiež mám v pláne prejsť na vlastnú doménu, na čom som už začala aj pomaly pracovať.
Nový dizajn, staro-nové logo, prepojenie so sociálnymi sieťami, Bloglovin, prehľadnejší obsah, možno aj angličtina či nemčina (avšak fakt, že si vediem blog len pre česko-slovenské publikum, je pre mňa viac zadosťučiňujúci). Nebude to hneď, potrebujem trošku času, no už teraz sa nemôžem dočkať! Pokiaľ by chcel niekto prispieť nejakou svojou tvorbou (kresby, nápady, atď), pokojne sa mi ozvite, niečo spolu vymyslíme. Love, peace and adventure! (:










Love, peace and fashion Ivanka


Topánky: F&F, Sukňa: H&M, Sveter: Zara, Vesta: H&M, Podprsenka: Thecrystalbra, Náušnice: Orsay, Náhrdelník: Budstylova.sk, Kabelka: H&M, Náramok: Thomas Sabo, Hodinky: Swatch


12 comments:

  1. Jé, tak na změny se moc těším, hlavně na ten dizajn a názvy příspěvku, myslím, že to tu bude přehlednější a bude se snáze orientovat. Takže pokračuj, jsem celá natěšená:D! Jinak podprsenka s emi líbí, ale myslím, že je vhodná až od určité věkové kategorie, do které ještě nespadám:D. Ovšem na tobě vypadá senzačně.

    ReplyDelete
  2. si krasna ako vzdy, len preco to vzdy musis zaklincovat tou hroznou vestou? :(

    ReplyDelete
  3. Sukně se mi moc nelíbí. Ten materiál, ten průsvitnej kus tam... Za mě ne. Podprsenka mě nijak zvlášť neozářila, což by asi měla, když je z krystalů, že jo :-D
    Jo, a chtěla jsem dodat, že boty jsou ale moc hezký!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mne ta sukna pripomina zasteru :D

      Delete
  4. Chodis do solarka?

    ReplyDelete
  5. april pod Tatrami bez siloniek v tak kratkej sukni ? to si nezamrzla ? :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minulý týždeň bolo príjemne teplo :)

      Delete
  6. Nepáči sa mi to :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ani mne ;)

      Delete
    2. A tak bol Medzinárodný deň rómov.. :D

      Delete
    3. A mne sa to páči.

      Delete