Thursday 3 April 2014

Všetci by chceli, ale nemôžu mať.



Najhektickejší týždeň posledného mesiaca sa pomaly, ale iste, blíži ku koncu. (To si, pravda, len myslím. Ako sa hovorí, nekrič hop, kým nevyskočíš.) Každý deň písomka, niekedy aj dve, chuť k učeniu okolo bodu nula. Každý deň som sa budila s pocitom, že už je sobota, nasledovalo však trpké sklamanie. Určite to poznáte...
 Ako tak však pozerám do kalendára, ostáva mi ešte 14 dní (ne)povinnej školskej dochádzky, 5 víkendov do začiatku ústnych maturitných skúšok a 10 dní prázdnin a predmaturitného voľna. Nie zlé, čo poviete? Povedzme si ale úprimne, zdá sa to ako pekný počet dní na to, aby sa čo-to ešte stihlo, no pravda je taká, že sa nestihne nič okrem stresovania, trhania si vlasov (obrazne, samozrejme) a zjedenia pol kilovej Nutelly. Ale prežili to všetci pred nami, zvládnem to aj ja. Koho z vás to čaká tiež? :)

Beriem to však zatiaľ športovejšie. Tak, ako aj dnešný pohodlný outfit. Najobľúbenejší sveter, ktorý si obliekam vždy, keď nemám veľa času alebo sa mi nechce vymýšľať nič komplikované, v kombinácii s klasickou riflovkou a novou sukňou, ktorá pasuje k elegantným aj ležérnejším veciam. 

Zároveň by som Vás rada pozvala na slávnostné (balóny, šampanské,..) otvorenie obchodu OLIE, odkiaľ danú sukňu mám. Nachádza sa na Ulici 1.mája v Poprade (tam, kde nájdete Humanu, Relu či Bagetériu), na rohu ulice, vedľa vchodu do reštaurácie Astoria. Pokiaľ budete mať poobede trošku času, určite neváhajte a príďte sa po 16stej pozrieť na rôzne krásne šatičky, sukne či blúzky. Vidíme sa! (: 












Love, peace and fashion Ivanka


Tenisky: Nike Free 5.0, Sukňa: Olie, Sveter: Second-hand, Bunda: Next, Taška: Vintage, Okuliare: obchod v Rakúsku, Náramok: Thomas Sabo, Hodinky: Swatch, Prsteň: jogurt Hello Kitty (:  

11 comments:

  1. I would say,oval nails suit you better :) and lovely outfit,beautiful skirt;;that color is amazing!

    ReplyDelete
  2. Tie tenisky sa mi páčia už dlho, ale váhala som, že či si ich zaobstarám alebo nie.. ale keď ich vidím takto "naživo" na normálnych foto a nie na prevádzacích (na ktorých je krásne všetko) tak som sa rozhodla, že si ich tiež zaobstarám...=o) idem na ne šetriť.. =o) dajú sa kombinovať fakt ku všetkému a pre mňa čo šoférujem skoro furt ideálne aj do auta.. =o)

    ReplyDelete
  3. Super outfit :) možno keby si dáš conversky by to bolo lepšie,ale aj takto super :) prajem veľa šťastia

    ReplyDelete
  4. Tá sukňa má super strih aj farbu :) držím palce, ty to zvládneš

    ReplyDelete
  5. páči sa mi sukna, je krasna

    ReplyDelete
  6. pekný outfit, ale čo zasa tie tenisky na behanie?! skús nejaké oxfordky alebo niečo iné...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lebo sa mi v nich dobre chodí, šoféruje a zbožňujem ich farbu. (: Preto. (;

      Delete
    2. Nevyzuvaju sa ti tie tenisky ked mas silonky v nich? Mne sa silonky strase smykaju v teniskach

      Mariana

      Delete
    3. má aj ponožky

      Delete
  7. Veru, aj mňa to čaká a presne ako ty, v škole hroznééé každý deň niečo a nestíham sa učiť ani len do školy a nie to ešte na prijímačky :(

    ReplyDelete
  8. mňa to tiež čaká :/ ale máš pravdu, zvládli to všetci pred nami tak to dáme aj my!
    btw super outfit a tie Tatry v pozadí čistá slasť :)

    ReplyDelete