Monday 14 April 2014

Zelená Midi.



Máte nejaký kúsok, druh oblečenia či doplnkov, ktorý zbožňujete a najradšej by ste ho mali vo všetkých vyhotoveniach, ktoré na svete existujú? Či už farebných alebo strihových? Mojou vášňou sú tylové a šifónové sukne. Možno ste si to už aj všimli. Akejkoľvek dĺžky, akéhokoľvek strihu, akejkoľvek farby. Ťažko povedať, z čoho táto vášeň plynie (možno nejaké spojenie s mojím minulým životom) a prečo ma takéto kúsky chytia za srdce vždy výraznejšie, než čokoľvek iné. Najnovšie mi do zbierky pribudla táto zelená. Je z Persunmall a stála len pár korún. Čakala som na ňu necelé dva týždne, čo je celkom rýchlosť, súdiac podľa mojich doterajších skúseností s rôznymi online obchodmi z Východu. Keď som ju kupovala, nebola som si istá, či je to tá pravá farba pre mňa a môj šatník. Nakoniec som sa však rozhodla, že farebne to bude správna voľba, keďže zelených vecí mám v šatníku pomenej a nie je na škodu ho trošku oživiť novou farbou. Čo sa týka strihu, dúfala som, že bude podobne dlhá ako táto moja. Táto predstava sa mi však nesplnila. Je o niekoľko centimetrov dlhšia, pôsobí konzervatívnejšie a na niekoho môže pôsobiť dokonca až "babičkovským" dojmom. Rozmýšľam, že si ju nechám skrátiť, pretože aj kvôli tomu, že je dlhšia, sa výraznejšie v spodnej časti krčí (či už kvôli sedeniu v škole alebo šoférovaniu) a vadí mi to. Myslím, že by sa skrátením jej tvar nemal rapídne zmeniť, preto to nebude na škodu. Čo myslíte?
Inak sa vo všeobecnosti dosť krčí a ak to niekto nemôže "ani cítiť", tak nech radšej zavrie oči a pre istotu ani len neuvažuje nad jej kúpou. (:

Sukňu som doplnila mojou obľúbenou čierno-bielou klasikou so zlatými doplnkami v podobe náušníc, náhrdelníka a detailami na kabelke a gombíkoch. Okuliare sú kapitola sama o sebe. Pripomínajú mi Willyho Wonku v podaní Johnnyho Deppa, sú trochu smiešne a rozhodne strelené, no zbožňujem ich. Možno aj kvôli tej asociácii s Wonkom, keďže tú rozprávku milujem.

Majte úspešný týždeň.
Veľa sa usmievajte! (:











Love, peace and fashion Ivanka

Topánky: New Look, Sukňa: Persunmall, Opasok: Primark, Blúzka: F&F, Kabelka: Second-hand, Okuliare, náušnice: Gate, Náhrdelník: vintage

21 comments:

  1. Krásna suknička, zelená ti veľmi ide :)

    ReplyDelete
  2. urcite ju daj skratit ;)

    ReplyDelete
  3. Skvelý outfit Ivka! Máš nové tetovanie na prste? :)

    ReplyDelete
  4. Tie okuliare mi k tebe až tak nesedia :) Možno keby máš rozpustené vlasy..

    ReplyDelete
  5. Mne sa tá sukňa páči aj v takejto dĺžke ale keď sa ako hovoríš krčí, atď. Tak aj ja by som si ju v tom prípade dala skrátiť. :) A veľmi sa mi páči kombinácia zelenej sukne s čiernobielou košieľkou. :)

    ReplyDelete
  6. Ahoj, krásna farba sukne, túto zelenú zbožňujem. Páči sa mi aj jej dĺžka. Chválim taktiež výber slnečných okuliarov a lodičiek. Celkovo milujem farebnú kombináciu Tvojho outfitu. Už párkrát som tieto farby použila aj v outfitoch vytvorených na Polyvore. Takže musím napísať, že palec hore. :-)
    katharine-fashionisbeautiful

    ReplyDelete
  7. trochu skrátiť neuškodí

    ReplyDelete
  8. ja ti tak závidím, že ti táto dĺžka sekne, ja môžem len mini a maxi

    ReplyDelete
  9. máš to šťastie, že si môžeš dovoliť takmer čokoľvek, no aj tak sa pri prezeraní fotiek neubránim pocit, že ťa tá sukňa rozširuje a robí ti veľké boky, ale v zásade mi to nevadí...táto dĺžka je podľa mňa univerzálna pre všetky ženy, pretože siaha po tú časť lýtka, ktorá je "najširšia" a tým zvyšok nohy opticky predĺži, no samozrejme závisí aj od strihu a tento by nebol lichotivý pre kohokoľvek, ja osobne by som v tom vyzerala ako matróna, len ja na rozdiel od teba už širšie boky mám...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jo? Já vždycky myslela, že sukně končící na nejširším místě lýtka je špatně, protože k tomu jen přitáhne pozornost a zbytek nohy opticky rozšíří, takže teď teda nevim:)
      Jinak - babičkovský efekt mi nijak nevadí, ale právěže je ta délka taková zvláštní, klidně bych pár cenťáků ubrala.

      Delete
    2. tak pozri sa na fotky vyššie a posúď podľa toho, či to nohy rozširuje alebo predlžuje...:-)

      Delete
  10. Perfektné ;) Ja by som tiež potrebovala rovnaký kúsok, ale vystačila by som si s nude farbou :P Okuliare sú fakt čistý Johnny :))

    ReplyDelete
  11. vyzerá to geniálne!!!

    http://michelleeskingdom.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  12. Ahoj. Ako taká matróna . :D

    ReplyDelete
  13. Nadherne. Ta sukna ma neuveritelne krasnu farbu :) Pristane ti to ako vzdy.

    www.blondava-potvora.blogspot.sk

    ReplyDelete
  14. uzasny outfit a tá sukna je uplne ze super :) a este som sa chcela opytat odkial si si objednala tie fotky, ktoré vyzeraju ako fotene polaroidom?

    ReplyDelete