Thursday 18 November 2010

Cause girl you're amazing Just the way you are

 Singing. Another important part of my life. I sing from an early age. As a 5-6 year-old I started going to the children's choir. I didn´t sing long there, because we moved. Later, when I was 11 I returned to choir again. From 14 I go to a private school teacher and it's great. I learn and improve my technique and I sing what I want.As for the singing success, so I won the school Superstar : D and also "Chachaland" Superstar. (ChaChaLand is camp, if you have a child, surely you send through the summer there.)

When I was 4, my favorite song was "Mama" from the Spice Girls. Mother made me video in the singing. I was wearing dalmatine´s apron and red slippers. This video I still like.When I was 9 years, I forced Mom to have recorded at singing my favorite song. To video I rather confer not.  :DD 


 Spev. Ďalšia dôležitá kapitola môjho života. Spievam odmalička. Ako 5-6 ročná som začala chodiť do detského speváckeho zboru. Dlho som tam nepobudla, pretože sme sa odsťahovali. Neskôr, keď som mala 11 som sa do zboru znovu vrátila. Ale samozrejme, nevydržalo mi to dlho, asi tak tri roky, pretože splynúť s davom mojim snom nikdy nebolo. Od 14 chodím k súkromnej učiteľke a je to skvelé. Učím sa a zdokonaľujem v technike a spievam to, čo sa mi páči.

Čo sa týka speváckych úspechov, tak som vyhrala školskú Superstar :D a tiež "Chachalandskú" Superstar.  (Chachaland je najdokonalejší tábor na svete, ak máte dieťa, určite ho tam cez leto pošlite.)

Keď som mala 4, bola mojou obľúbenou piesňou "Mama" od Spice Girls. Mamina ma pri spievaní natočila. mala som oblečenú dalmatínkovu zásterku a červené papuče. To video si dodnes rada pozriem.
Keď som mala asi 9 rokov, donútila som maminu, aby ma nahrala pri spievaní mojej obľúbenej piesne. k tomu videu sa radšej nepriznávam. :DD



Coat: Second-hand (Max&Co.), Dress: Second-hand, Shoes: Gate, Tights: Gate, Over-knee socks: Takko, Bag: New Yorker, Ring: Camaieu

 


 
Love, peace and fashion Ivanka

20 comments:

  1. KRÁSNÉ šatičky Ivanko :)

    ReplyDelete
  2. I would love to hear you sing some time, too bad you can't upload that video your mom took of you. btw love your shoes!

    ReplyDelete
  3. tie šaty sú úžasné :) a nedáš sem nejaké video ako spievaš ? :)

    ReplyDelete
  4. dnes uplne úžasné!:) a tie šaty..no wau!

    ReplyDelete
  5. vydarene fotky...a outfit? cista lady lollipop heh

    ReplyDelete
  6. I love this outfit, so polished!:D

    I remember singing Mama too!:D

    ***** Marie *****
    allthingsmarie.com

    ReplyDelete
  7. ty si teda nadaná :))
    super uťfík opäť, sekne ti to :)

    ReplyDelete
  8. súhlasím.
    a kabát je rozhodne skvelý úlovok.

    ReplyDelete
  9. téda. ten kabát je skvělý, boty jsou úžasná krása a ty jsi krása sama, tvůj blog jsem doteď neznala, ale mile ráda ho poznám.

    ReplyDelete
  10. moc hezké šaty.
    a ani nevíš jak ti závidím, že umíš zpívat...já se stydím i na karaoke :D

    ReplyDelete
  11. krásné fotky...líbí se mi outfit...prostředí ..i tvůj výraz připomínáš mi jednu herečku..:)

    ReplyDelete
  12. Nice dress!!
    Love the heart tights, I've ripped all 3 pairs I had =(

    ReplyDelete
  13. Krásné šaty,moc ti to sluší!:)Jsi krásná mladá dáma.

    ReplyDelete