Monday 5 September 2011

Back to hell


When I got up yesterday morning, I knew exactly how this article should start. But this article does not start with those words, with wanted to start yesterday.
When I read the comments from you yesterday, my heart leapt. I found in them not only beautiful words, but something, what means a lot for me. I would like to thank very much everyone who supports me and gives me the strength to walk through the obstacles to the stars. Because whatever you say, the blog doesn´t make only its author. Not only me, but also you. You're part of this blog and you make it with me. And so I want to say that at any time if you need anything, I'm here for you. My world is beautiful thanks to people like you. Thank you.

And why "Back to Hell"?
Of course, because we are back in school.
The first school day is behind me and it was necessary to dress appropriately. I chose satin dress of  indeterminate shape (when I first tried them, I did not know where to put my head and where the hand, there are so many holes :-D), combined with pastel "nude heels" a classic, pretty old (but always good), medical bag. So from tomorrow, it begins the period of learning, early morning awakening, questions like: "You go to school or to the fashion show?" and all those other things that belong to it. So therefore, I wish schoolchildren successful school year and to the rest of you a nice  and colorful autumn. 

----------------------------------------- 

Keď som včera ráno vstávala, presne som vedela, ako by mal začínať tento článok. Lenže človek mieni a Pán Boh mení, a preto sa tento článok nezačína tými slovami, ktorými sa ešte včera začínať chcel. 
Keď som si večer prezerala komentáre, ktoré som od vás obdržala k minulému príspevku, poskočilo mi srdce. Našla som v nich nielen krásne slová, ale aj niečo, čo ma zahrialo vo vnútri. Chcela by som sa veľmi pekne poďakovať všetkým, ktorí ma podporujú a dávajú mi silu kráčať cez prekážky ku hviezdam. Pretože nech si hovorí kto chce čo chce, blog netvorí iba jeho autor. Rovnako vy, ako aj ja, ste súčasťou tohto blogu a tvoríte ho spolu so mnou. A preto vám chcem len povedať, že hocikedy, keď budete niečo potrebovať, som tu pre vás. Môj svet je krásny vďaka ľuďom ako ste vy. Ďakujem.

A prečo "Back to hell"?
Samozrejme, že preto, lebo sme späť v škole.
Prvý neškolský deň mám za sebou a bolo potrebné sa na "tú slávnosť" patrične obliecť. Zvolila som saténové šaty neurčitého tvaru (keď som si ich prvý krát skúšala, nevedela som, kde mám dať hlavu a kde ruku, toľko tam je otvorov), skombinované s pastelovými "nude heels" a klasickou, pekne starou (ale jarou), lekárskou taškou. Myslím, že nebolo za potreby veľmi vyskakovať, keďže už len samotná farba vlasov dosť upozorňovala.
Takže od zajtra sa začína obdobie učenia, skorého ranného vstávania, otázok typu: "Ideš do školy, alebo na módnu prehliadku?" a všetkých tých ostatných vecí, ktoré k tomu patria. Tak školopovinným teda prajem úspešný školský rok a tým, čo už sú "za vodou", peknú a farebnú jeseň. 











Love, peace and fashion Ivanka

Dress: Second-hand (Anna Rita U), Shoes: F&F, Bag: vintage, Sunglasses: Orsay, Earrings? Gift from mum´s friend, Ring: from England

29 comments:

  1. tvoj brat je fešák! :) :D

    ReplyDelete
  2. možeš..byť tak krásna? preboha, ja už naozaj neviem čo povedať.

    ReplyDelete
  3. Tyhle šaty jsi koupila v sekáči?? Tomu nevěřím, jsou dokonalé!! A tobě to v nich mooc sluší :-))

    ReplyDelete
  4. Ty jsi fakt nádherná, ty jsi fakt kočka a ty jsi fakt skvělá! Úžasná, neodolatelná a tak výborná.:)

    ReplyDelete
  5. Tie šaty ti neskutočne pristanú a tie vlasy sú proste perfektné, veľmi sa ti hodia : )))

    ReplyDelete
  6. slusi ti to ivanko
    http://sienastyle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. na první fotce jsi neskutečně krásná! boží barva vlasů! sluší ti to!:)

    ReplyDelete
  8. Vlasy,šaty všechno super

    ReplyDelete
  9. Dievča,milujem tvoje články!:)Vždy je v nich nejaká zaujímavá myšlienka,sú pútavé a ľahko sa čítajú.Ty musíš mať v budúcnosti niečo spoločné s písaním:D..No a samozrejme krásna ako vždy.Máš štýl:)

    ReplyDelete
  10. na tých fotkách vyzeráš nádherne :)))

    dendula

    ReplyDelete
  11. kedy bude video??? :):)
    máme rovnaké topánky,len ja mám v čiernom! :)
    si krásna :)

    ReplyDelete
  12. Ja chcem tvoje vlasy ♥...A ako to robíš že si furt tak krásna ! :)

    ReplyDelete
  13. vlasy ti moc pristanú a si strašne krásna a uplne ťa to rozžiarilo.
    No a šaty!!

    ReplyDelete
  14. na prvej fotke si nádherná! :) a šaty super, úpln také slávnostné a špeciálne..skvelé na prvý školský den ;) a ešte si v nich aj strašne krásna :D :)

    ReplyDelete
  15. Skvělá barva vlasů. Skvělý outfit! Co více dodat :)))


    http://pieceofebuu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. Wohoo moc ti sluší, hotová dáma z Tebe! :)

    ReplyDelete
  17. strašne ti pristane tá farba ale fakt veľmi :)
    A tie šaty sú pekne také ,,slávnostné˝ .)

    ReplyDelete
  18. no to som tu už riadne dlho nebola keď som tak prekvapená ...ta farba je nádherná zlatko...strašne moc ti pristane ...vyzeráš sexi a ženskejšie ...ty jo nemôžem sa vynadívať ...krásny odtieň a možno by ti išla ešte viacej tmavšia a krikľavejšia ...
    ale aj tak to vyzerá skvelo

    ReplyDelete
  19. "Ideš do školy, alebo na módnu prehliadku?" - tak toto poznám, drahá! :)

    ReplyDelete
  20. I think your personality dimensions can ignore all the embarrassing comments. You're beautiful and you know what you want.Day after day I read your articles and you are becoming my inspiration :)

    ReplyDelete
  21. šaty sa mi veľmi páčia a tie vlasy ti moc seknú

    ReplyDelete
  22. "Ideš do školy, alebo na módnu prehliadku?" -otázky s takouto pointou poznáme...všetkým ktorých ľudia óbšťasňujú takýmito otázkami prajem veľa trpezlivosti :)

    ReplyDelete
  23. nádherné vlasy. a o satoch uz ani nehovorim. krasnucke fotky ako stale. vidim ze nosis strojcek.ja tiez ale na fotkach sa radsej neusmievam :) normalne ta obdivujem ze to dokazes.ja sa hambim na strojcek :(

    ReplyDelete
  24. máš krásné vlasy :) moc ti to sluší

    u mě na blogu probíhá giveaway, jestli chceš, zúčastni se ;)
    www.frozen-mammoth.blogspot.com

    ReplyDelete
  25. sook.: Za 6€. :))
    Pastelka: Chcem ho urobiť kvalitne. nie len tak "ledabolo". tak to potrvá.
    Anah Jaliyah: ja som sa tiež neusmievala. ale už sa usmievam. lebo život je tak krajší. :)

    Ďakujem vám. <3

    ReplyDelete
  26. Saty vyzeraju trochu ako zospinkovane.. Ale v tych topankach mas faakt krasne nohy :)

    ReplyDelete