Monday 19 September 2011

Look Around



These pants have beautiful color, which requires more color combinations, and so I combined them with a yellow sweater, and if there would be a cold weather, blue jacket. (But it was hot as in hell.) Naively I thought that when I combined it with the shoes, which have not so high heels, I have ensured a comfortable outfit. This was a big mistake! I am glad that after a day spent in those monsters, I can still walk. 

--------------------------------------- 

Nechuť učiť sa, sa priamo úmerne zvyšuje s počtom dní, ktoré trávim v škole. Chuť fotiť fotky, napríklad také, aké som mala cez prázdniny a nie také, čo sú fotené za 5 minút, lebo sa ponáhľame, sa priamo úmerne zvyšuje s počtom nekvalitných fotiek bez nápadu. Nechuť nosiť tieto, na pohľad roztomilé topánky, sa priamo úmerne zvyšuje s počtom otlakov na mojich nohách. Chuť počúvať Birdy a Red Hot Chilli Peppers sa priamo úmerne zvyšuje s počtom minút, cez ktoré tie dva ESÁ počúvam. Nechuť vstávať ráno do školy sa priamo úmerne zvyšuje s počtom vypnutí budíka, ktorý má ten najhorší zvuk na svete a zobudil by aj mŕtveho. Jediné, čo ho zachraňuje pred tým, aby som ho vyhodila von oknom, je fakt, že vyzerá krásne. Chuť nosiť jesenné oblečenie (rozumej: baretky, nadkolienky, jesenné kabátiky, svetríky a pod.) sa priam oúmerne zvyšuje s počtom nepríjemne teplých a dusných dní, ktoré ešte stále musím trpieť. ( Pretože mám rada jeseň. Milujem jej farby, milujem, keď môžem vrstviť oblečenie, milujem, keď si nemusím vypínať vlasy preto, lebo mi je teplo, milujem, keď svieti zubaté slnko a pofukuje vetrík, milujem, keď sa môžem fotiť s gaštanmi a v kope lístia a milujem, keď si môžem dať na záhrade teplý čaj, zabalená v svetri po starom tatovi, v ockových papučiach na dvor a starých a fľakatých teplákoch bez toho, že by som mala pocit, že som blázon.)


Chcem sa veľmi pekne poďakovať krásnej slečne, ktorá je, len tak mimochodom, skvelá blogerka (jej články sú geniálne. majú úroveň a nadhľad. <3), u ktorej som v giveaway vyhrala tieto ružové nohavice. (Som to ja ale šťastlivec.) Majú krásnu farbu, ktorá si žiada rýdzo farebné kombinácie, a preto som k ním pridala žltý svetrík a ak by sa náhodou ochladilo, modré sako. ( A "náhodou" sa nekonalo, pretože bolo teplo ako v pekle.) Naivne som si myslela, že keď to všetko skombinujem s topánkami na nie až tak vysokom opätku, mám zaručený pohodlný outfit. To určite! Som rada, že po dni strávenom v tých obludách ešte môžem chodiť. 






Love, peace and fashion Ivanka

Pants: Giveaway from Nicola <3, Top: F&F, Shoes: from Poland, Blazer: Second-hand, Sweater: Romwe

13 comments:

  1. perfektné :) fakt, nemám na to iné slovo...
    iste, jeseň má svoje čaro, ale nie pre mňa, ja som fakt na také tie maximálne možné teploty :)

    ReplyDelete
  2. Skvělé kalhoty od skvělé slečny. Sedí Ti perfektně. Líbí se mi ta barevnost, je to veselé,

    http://pieceofebuu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. toľko farieb ...radosť pozrieť

    ReplyDelete
  4. Nádherní barvy, jsi úžasná. :)

    ReplyDelete
  5. prekrásne farebné, úplne skvelé :)

    ReplyDelete
  6. krasny kalhoty!!super barvicky!
    http://sienastyle.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Si jedna z mála blogeriek, ktorá má čo povedať a jej články si veľmi rada prečítam :) o geniálnom módnom cítení nehovoriac. M

    ReplyDelete
  8. Nemám slov.Si proste super:D

    ReplyDelete
  9. Barvičky - konečně je někde na blogu vidím...užasnej outfit a ty boty tomu dodávají takovu elgenaci a prostě perfektní tečka :)
    A little bit of fashion

    ReplyDelete