Monday 9 January 2012

I nearly left the real me on the shelf



A už je to tu znovu. Čas, kedy mi vypadávajú vlasy, musím skoro vstávať, mám kruhy pod očami, ráno pobehujem 20 minút medzi šatníkmi, večer sa učím veci, ktoré v živote nevyužijem (Prečo sa nemôžeme radšej učiť, ako preskočiť prekážky, ktoré nám pod nohy hádže život? Odpoveď je jasná: Nik ešte návod na život nevynašiel. Ale také pečenie by nebolo zlé. Všakže?). Tak, kto uhádne, čo je to za čas? Ak ste tipovali niečo ako nepríjemný pobyt v "mučiarni", tak ste neboli ďaleko od pravdy. Je to čas školy! A aby nám ho spríjemnili, vyťahujú na nás prekvapenia v podobe polročných písomiek. "Ďakujeme". Naozaj úprimne. ;)

Ale má to aj druhú, svetlú stránku. Sú tam ľudia, ktorých by ste nemenili za nič na svete a vďaka škole sa s nimi môžete stretávať, aj keď bývajú od vás niekoľko desiatok kilometrov. Sú vašou oporou, prežívajú s vami dobré i zlé dni, spolu si pred písomkami trháte od nervov vlasy a potom ju spolu zapíjate (čajom), trávite spolu krásne chvíle a poznajú vás viac, ako si myslíte. Ďakujem všetkým mojím spolužiakom a priateľom. :*











Love, peace and fashion Ivanka

Jeans: New Yorker, Vest: Second-hand, Sweater: Melrose, Bag: Second-hand (Primark), Hat: House

5 comments:

  1. Sneh! Čo by som dala aspoň za jeden biely deň :-)

    Na fb prebieha mini-giveaway I.

    ReplyDelete
  2. pekné to ej celé, ten klobúčik! :) a ešte lepšie vyzerá ked je taký jemne zasnežený.. :)

    ReplyDelete
  3. vestičky môžem!
    nemôžem si pomôcť,ale na každej fotke sa tváriš tak hrozne milo :)

    ReplyDelete
  4. Zvláštní vesta, nemůžu se rozhodnout, jestli se mi líbí nebo ne. Ale pořád máš čas na focení outfitů, to je ještě dobré ta škola, ne? ;)

    ReplyDelete
  5. Presne viem o čom hovoríš avšak tento rok to mám o čosik ľahšie :) Američa si až tak nepotrpia a btw pekný outfit, vestička is the best!

    ReplyDelete