Tuesday 7 February 2012

resty.



Niekedy, keď uviazneme a nevieme nájsť cestu von, všetko, čo môžeme a čo by sme mali urobiť, je zavrieť oči. Potom sa poriadne nadýchnuť a predstaviť si niečo pekné. Nevravím, že nám to pomôže nájsť cestu von, no minimálne to spríjemní daný moment. Návod na to, ako sa z bludiska nástrah života dostať, neexistuje. Iba ak v rozprávkach, kde víťazí dobro nad zlom a všetci žijú šťastne až do smrti. 
Všetko je o náhodách, ich nevyspytateľnom slede, o neočakávaných stretnutiach, príchodoch, návratoch, odchodoch, lúčeniach, spomienkach, zážitkoch, láske, ranách, ich hojení, múzach, inšpiráciách, rozume, citoch, bozkoch, voľnosti, porozumení, stratách, výhrach, víťazstvách. Napísala by som, že aj o remízach, ale nenapíšem. O tých to nie je. Sú iba víťazi a porazení.















Love, peace and fashion Ivanka

Coat: Second-hand (Dorothy Perkins), Hat: New Yorker, Gloves: Orsay, Shoes: Baťa, Sweater, Skirt: Second-hand, Blouse: Romwe

12 comments:

  1. tak, tak..sú len víťazi a porazení :-( ale rovnováha vo vesmíre je veľká vec, resp. božie mlyny melú aj keď pomaly :-)
    a ten svetrík má nádhernú farbu..a fotky sú tiež nádherné!
    neprídeš mi doniesť trošku z vášho snehu? :D:D

    ReplyDelete
  2. nádherný svetrík aj so stužkou :)

    ReplyDelete
  3. Veľmi ti to pristane Ivka. :) Bože tie rukavice - skvelé sú! A ten kabátik ti veľmi pristane - proste všetko ti pristane, si krásna v tomto. :)

    ReplyDelete
  4. druhá a posledná sú božské...
    andrea

    ReplyDelete
  5. jé, tohle je krásné:)) moc ti to sluší:)

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. ale kdeže. to je tá stará farba, na ktorej som potom mala tú tmavšiu, avšak tá tmavšia sa akosi vyprala. :DD

      Delete
  7. Děkuju, že jsi mi okomentovala příspěvek na blogu, díky tomu jsem objevila teď já ten tvůj :)) Mooooc se mi to tu líbí, holka! :)

    ReplyDelete
  8. žltá ti sekne, a ten golierik je mega chutný :)

    ReplyDelete
  9. Pekné :) Aj outfit aj fotky :)

    ReplyDelete