Wednesday 10 October 2012

moje naj...A vaše?


Aké je to ráno vstať, nikam sa neponáhľať, pokojne si vybrať zo skrine veci, prečítať si noviny a vypiť teplý čaj? Veruže, netuším. A myslím, že je nás takých viac, ktorí si tieto ranné pôžitky musíme odopierať. Ak sa k tomu pridá ešte tá raňajšia lenivosť, je o zábavu postarané. Nielenže človek nestíha, ale akosi ani nič nevychádza podľa zaužívaných pravidiel. 
Tak ako dnes. Volám to "ráno blbec". Stáva sa mi to asi tak raz za pol roka, presne vtedy, keď je na to ten najnevhodnejší čas. Zákon schválnosti, všakže. A keďže som nestíhala, musela som ráno siahnuť po prvých veciach, ktoré mi "naskákali" do náručia. Zhodou okolností sú to tie kúsky, ktoré sú mojou srdcovou záležitosťou. Kabát v základnej farbe a jednoduchého strihu (najvariabilnejší), ockov sveter (najteplejší), pohodlné topánky na pánsky štýl (najlacnejšie), klasické nadkolienky (najčastejšie využívané), rifľová košeľa (najobľúbenejšia), okuliare na "splihlé" vlasy (najpraktickejšie), medvedíková taška (najväčšia) a čierna sukňa (najklasickejšia).
Čo vaše naj?    




Love, peace and fashion Ivanka

Topánky: NKD, Taška: House, Kabát: Sekáč (H&M), Sukňa: Sekáč (TOPSHOP), Košeľa: Sekáč (Esprit), Motýlik: vintage, Okuliare: Proopticals

5 comments:

  1. moje naj sú momentálne hrubý sveter( som chorá) a hrubá ponožky (ten istý dôvod :D )

    pristane ti to :)

    ReplyDelete
  2. fakt super vyzerááš :) aj košielka aj podkolienky, celé rozkošné ale zároven krásna si v tom :)

    ReplyDelete
  3. Aká cute v tom vyzeráš! Nadkolenky, trench a sukně jsou fakt nadčasové :)

    ReplyDelete
  4. Toto je najviac!Fakt krásne...:)

    ReplyDelete
  5. That's a beautifu and classy outfit! love it! Would you maybe like to follow each other on gfc? :)
    Hugs
    Eve

    ReplyDelete