Thursday 5 September 2013

Je veľa dobrých dievčat. Ale tie zlé sú populárnejšie.


Žiadnu súvislosť s názvom článku a mojou osobnosťou nehľadajte. Nemám potrebu na seba upozorňovať "výkrikmi do tmy". Možno by chcel niekto tvrdiť, že áno, pretože videl tento či tento outfit, ale o nič viac, než len poodhalené nohy (ktorú ku letu predsa patria), nejde. 
Na druhej strane, keď sa to tak vezme, vďaka tým, pre niekoho "škandalóznym", pre iného "famóznym" outfitom, sa čísla návštevnosti blogu zdvihli veľmi pekne smerom nahor. Takže na tej "múdrosti" asi predsa len niečo bude...
Aj keď pravda nemusí byť vôbec taká, akú ju chceme vidieť my. :)

Mimochodom, "Móda zo slovenských a českých ulíc" si jednu z tých fotiek zvolila i na svoju profilovú fotku, čo ma tiež veľmi teší a zároveň sa cítim poctená a polichotená.

Dnes veľmi pohodlný a rýdzo dievčenský outfit, s ktorým nebudú mať najmenší problém najmä tanečníčky.
Keďže sama tancujem 15-ty rok, je mi "tanečný štýl" obliekania veľmi blízky a rada ho aplikujem v praxi. Samozrejme, v TUTU sukničke (alebo jej obdobnej), drese a tanečných špičkách by som na ulicu len tak nevyšla (iba ak by sa jednalo o takéto fotenie), no jednotlivé kúsky počas bežného nosenia rada využívam. 
Ako napríklad túto super-duper sukňu. Už dlho som po takej túžila. Videla som ju na Dadoo.sk či "naživo" pri predstavení finálovej dvanástky Miss Slovensko 2013 a moje srdce pri každej jednej zaplesalo.
Jediný problém bol cena. Áno, sukňa bola prekrásna, ale cena privysoká na to, aby sa mohla zaradiť do mojej šatníkovej "armády".
Našťastie som cez FB našla slečnu, ktorý takéto podobné sukne predáva za veľmi dobrý peniaz a sukňa je už úspešne "vojačikom" šatníkovej" armády. Radosť žiť! (Nie som materialistka. Len sa mi tam tá veta hodila. Naozaj mám z tej sukne obrovskú radosť. :))










Mám nechtiská! (No už sú kratšie. ;) A dievčenskejšie.)








Love, peace and fashion Ivanka

Topánky, taška: Second-hand, Sukňa: Facebook cez Nikk Blow, Mikina: Next, Body: Orsay, Hodinky: Swatch, Náramok: Thomas Sabo




7 comments:

  1. Fotka ve výskoku je skvělá. Moc pěkný, roztomilý outfit. Velice ti sluší.

    ReplyDelete
  2. Skvelý outfit :-) Môžeš pls hodiť kontakt na kočicu, čo Ti šila tutu? Ď.

    ReplyDelete
  3. Skvelý outfit :-) Môžeš pls hodiť kontakt na kočicu, čo Ti šila tutu? Ď.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Je to pod fotkami, v popise, odkiaľ mám veci. ;) stačí kliknúť na jej meno. ;) prehodí ťa to na jej FB.

      Delete
  4. Super blog :) Chválim ... pozreli by ste si aj ten môj prosím :O :/ :)
    http://beautytips-abby.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  5. no urcite milionkrat lepsie skombinovane ako danyshe ...super moj salok kavy

    ReplyDelete
  6. Ja raz potrebujem mat tutu...

    ReplyDelete