Thursday 16 January 2014

lentilkovo.



Ako chutí detstvo? Ako Kinder Surprise s prekvapením, Sanquick sirup, teplé kakao, jahodová zmrzlina, palacinky s Nutellou, chlieb s pažítkou, Nesquik guličky s mliekom, mrkvová nátierka, puding s piškótami, banán v čokoláde, jahody so šľahačkou, odporné mliečne polievky z jedálne, špekáčky, jablková torta, Happy Meal, kakaové rezy, lentilky, Chupa Chups, Haribo medvedíky, vyprážaný syr s hranolkami, jahodová Milka, šumienka za 30 halierov, čokoládová poleva, Tang, čerstvé čučoriedky, hríbová polievka, pelendrek, lízatko s píšťalkou?
Každému chutí inak. Mne chutilo a dodnes chutí takto.
Bolo krásne sladké (o čom svedčí /nielen-ale aj/ počet sladkostí spomenutých vyššie). Plné ilúzii, snov, veľkým prianí a očakávaní. A stále som len dieťa. Stále tie isté sny, stále tie isté ilúzie...

Tento text sa tu už raz objavil. Zhodou okolností, tiež som mala v outfite zakomponované žlté prvky. :) Pripomína mi detstvo. Niežeby som žltú v tom období nosila nejako extra veľa (poznala som len dve farby: ružovú a modrú, iné pre mňa neexistovali), ale vždy, keď vidím niečo žlté, spomeniem si na slniečka, ktoré sme v škôlke a na "základke" kreslili, na Lentilky, ktoré dodnes milujem, na Busy Bee, z ktorej sme sa učili angličtinu, na...
Teraz je však ten "prvok" omnoho výraznejší, než bol minule.
Pefektný žltý kabát, pohodlnosťou sa mu vyrovná snáď iba tento (keďže je ten istý, len v inej farbe :D), ideálny do školy, na cestovanie, na vysávanie (no dobre, až taký super zase nie je!), do dažďa či ako konkurencia pre slniečko. K tomu jednoduchý teplý sveter (aj ten máme doma v dvoch farbách, pre istotu), veľká taška na všetky školské po(d)klady a obľúbené rifle. 

Dnes sú fotky "štýlovo" odlišné, ako zvyknú byť. S Martinom  sme o niečo zmenili "perspektívu" a vybrali nové miesto, ktoré, podľa môjho názoru, veľmi dobre kontrastuje s outfitom. Čo na to hovoríte?
Ozaj, kamarátite sa so žltou? Ja mám v tejto farbe veľmi málo vecí. Tuším začnem lov na zelené (viď. minulý príspevok) a žlté kúsky. 










Love, peace and fashion Ivanka

Topánky: New Yorker, Rifle: Orsay, Sveter: H&M, Kabát: New Look, Kabelka: Orsay, Šál: Second-hand, Náušnice: Romwe

16 comments:

  1. toto sa mi veľmi páči! :) nádherná

    ReplyDelete
  2. Tvoje zimné outfity ma naozaj bavia!
    Nikavero

    ReplyDelete
  3. škoda, že mne žltá nepristane :(

    http://camomille-sign.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  4. ah ten kabát je taký krásny!

    ReplyDelete
  5. ooooo bože, to je bombastický kabát!! ja mám úchylku na farebné kabáty..takže keby si sa ho chcela zbaviť, vieš kde máš písať:)

    ReplyDelete
  6. najdokonalejší outfit !!

    ReplyDelete
  7. Nádherné fotky , ten kabátik je presne na toto počasie :-)

    ReplyDelete
  8. žltá a oranžová sú moje dve asi najmenej pochopené farby, ale tento kabátik je skvelý. A fotky veľmi vydarené. A detstvo chutné, pri mnohých menovaných veciach som si spomenula aj na to svoje (až na tu hríbovú polievku, ee, tú ja nemusím :))

    ReplyDelete
  9. stale tie iste pozy chceloby to zmenu a trocha volnosti

    ReplyDelete
  10. kde si kupila ten kabat prosim??

    ReplyDelete
    Replies
    1. je to v článku napísané. :) New Look.

      Delete