Saturday 20 July 2013

medzi mlynskými kameňmi.


Len tlak a z každej strany sa niečo valí. A vy nemôžete ísť ďalej. Ako keď vám na prsia položia závažie a nútia vás pravidelne a zhlboka dýchať. Vy nevládzete, všetko sa vám točí a máte chuť so všetkým skončiť. Raz a navždy. No teraz nie. Dýchame ďalej. Vraví sa, že v najlepšom treba skončiť. Ale čo ak to nie je náš prípad? My sa predsa nedáme. Aspoň nie teraz. Slnko vysoko nad hlavou, dobrá nálada, opálené telá, letná muzika, šum vody, vôňa lesa, pohoda pri ohni a na nič nemyslieť. To je všetko, čo teraz potrebujeme. Žiadne starosti, žiadne mlynské kamene ani zlí ľudia.
Stačí úsmev.

Tento outfit som si sama pre seba klasifikovala ako "turistický". Samozrejme, na Gerlach sa v ňom štverať nebudem, no na prehliadku mesta či dlhý deň plný "motania sa" je ako stvorený. (A na Safari by sa tiež perfektne hodil. Ešte veľký klobúk a je to. Čo na tom, že by som sa asi uvarila. :)) No tieto ľahké šaty sú vhodné aj do teplého počasia, dokonca zakrývajú ramená a tým ma chránia pred spálením sa, pohodlné nízke topánky sú skvelé na celodenné chodenie a veľká taška skrýva všetky "poklady" (a.k.a. obrovská fľaša s pitím, peňáze, mobil, opaľovací krém, vreckovky, kľúče, ...) a dokonca ponúka i dostatok miesta na nové úlovky. K tomu slnečné okuliare proti ostrému slnku a pre prípad potreby i vesta, ktorá v nečakaných situáciách určite pomôže. Minimum doplnkov, prírodne farby, ľahký make-up, "rozevláte vlasy" a ide sa. 
No a viete, čo na tých šatách najviac zbožňujem? Že sú také variabilné. Dajú sa kombinovať elegantne i športovejšie, vždy vyzerajú skvele. Tú elegantnejšiu verziu niekedy nabudúce. :)

Dievčatá, ktoré boli v súťaži "Rýchlejší vyhráva" o testovanie s AVONom najrýchlejšie, som už kontaktovala. Vy ostatné, ktorým sa to tak rýchlo nepodarilo, nezúfajte, príležitosti ešte určite budú. ;)







Foto: Jurko Petruš

Love, peace and fashion Ivanka

Topánky: Second-hand (Pimkie), Taška: H&M, Šaty: H&M, Okuliare: Second-hand, Náramok:Thomas Sabo, Vesta: H&M, Hodinky: Swatch


9 comments:

  1. tvoj braško fotí lepšie ako profesionál! naozaj sú tie fotky fajn,srší z nich prirodzenosť a pozitívna energia

    ReplyDelete
  2. sorry, ale máš absolutně příšerné nehty.

    ReplyDelete
  3. Vyzeráš nádherne! (a perfektná vestička) :)

    ReplyDelete
  4. skvelá farebná kombinácia, taká prírodná a fotky tiež veľmi dobré.

    ReplyDelete
  5. tie šatičky sú rozkošné!
    vyzeráš super, ale to ty vyzeráš vždy ;).

    Kejmy ♥.

    ReplyDelete
  6. Úplne úžasný outfit, skvele skombinovaný ! :) :)

    www.fashionstylebyl.blogspot.sk

    ReplyDelete